DATE PERSONALE
NUME:
COMPANIE:
TELEFON:
EMAIL:
ADRESA:
 
MESAJUL DUMNEAVOASTRA TRIMITE NU Trimite
S.C. MIXT MEDIA GROUP S.R.L.
STRADA:
POPA SAPCA NR. 6
ADRESA:
BLOC D5, SCARA A, APARTAMENT 12
 
PITESTI, ARGES, ROMANIA
 
110149
TEL:
0767.935.173
 
0770.530.043
EMAIL:
office@mixtmedia.ro
Contact Pagina principala | Despre noi Portofoliu
Pagina principala | Despre noi Contactati-ne Web hosting Web design Corporate ID Intretinere sisteme Service calculatoare Consultanta IT Administrare server Portofoliu Estimare cost
CONSULTANTA IT
Firmele specializate in domeniul calculatoarelor va ofera, in general, servicii pentru: sisteme (intretinere, depanare), retelistica (instalare, configurare si administrare), servere (instalare si administrare servere), ecuritate (devirusari PC). Ceea ce multe dintre ele refuza sa accepte este ca, cele mai multe probleme din cadrul unui sistem de calcul sau a unei retele de calculatore provin din neselectarea optima a unuia sau mai multe sisteme de calcul conform cu profilul firmei respective. Astfel pot aparea probleme de genul in care un sistem de calcul, desi optim pentru anumite tipuri de operatiuni sa fie incapabil sa satisfaca alte functii mult mai simple,dar cu un grad ridicat de utilizare a resurselor. Intr-un astfel de caz, un incepator in domeniul IT va fi pus in fata multor ore de nervi cauzate de incompatibilitatea intre sistemul de calcul si activitatea curenta. Ceea ce sugeram noi este o evaluare si o indrumare catre sistemele sau sistemele de calcul potrivite firmei dumneavoastra sau pentru dumneavoastra (in cazul achizitionarii unui singur sistem, pentru uz casnic.

OFERTA NOASTRA

Noi, la MIXT MEDIA GROUP, ne facem timp sa ne ocupam de calculatoarele dumneavoastra dar si pentru consultari in vederea imbunatatirii sitemului / sistemelor existente sau in achizitionarea unui nou sistem. Nu va vom indica niciodata sa cumparati ceva ce va dam noi de-a gata, ci in functie de necesitatile dumneavoastra facem un studiu al pietei IT actuale si indicam cele mai mai convenabile componente / sisteme din punct de vedere performanta curenta / pret curent / performanta viitoare.

La inceput de drum, intr-o firma, apare dorinta de a va dota afacerea cu ce e mai bun din punct de vedere IT, dorinta care alaturi de noi prin programele de consultanta IT o putem face sa devina realitate prin cele mai bune recomandari IT din domeniu.

Acest serviciu, noi, "baietii buni" de la MIXT MEDIA GROUP, vi-l oferim GRATIS, FREE, FARA BANI in cazul in care sunteti clienti ai nostri sau daca veti achizitiona componentele / sistemele de calcul prin intermediul firmei noastre, bineinteles, nu ne ascundem dupa deget si va raspundem clar, achizitionand prin noi, firma noastra beneficiaza in general de discounturi (din acestea obtinem noi profit in aceasta situatie).

Odata sistemele de calcul achizitionate, va putem asista si cu instalarea si configurarea sistemelor de calcul, instalarea sistemelor de operare si a aplicatiilor necesare utilizarii computerelor. De asemenea, daca nu sunteti sigur in privinta alegerii aplicatiilor necesare dumneavoastra, va putem oferi din nou consultanta gratuita, in conditiile enuntate mai sus.

Va multumim si va indrumam sa ne contactati oricare ar fi problemele dumneavoastra legate de un sistem de calcul.
redBulletoferta web hosting
hosting
MAI MULTE DETALII
blueBulletpromotie curenta

CUMPERI ACUM
   PLATESTI ACUM

greenBulletultimele proiecte

?>